Τρόποι Καταβολής Διδάκτρων
Μπορείτε να κάνετε εξόφληση των διδάκτρων σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, καθώς και μέσω PayPal.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ / WEB BANKING

Δικαιούχος: Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας

Alpha Bank
Αριθμός λογαριασμού: 177002002000184
IBAN: GR0201401770177002002000184

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5052099615301
IBAN: GR2901720520005052099615301

Κατά την πληρωμή, ως αιτιολογία να δηλώνεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα. Στη συνέχεια να μας ενημερώσετε με e-mail στο contact@hcp.gr ή τηλεφωνικά στο 210 9211750, για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα του εσωτερικού ή του εξωτερικού το σύνολο των εξόδων που θα απαιτηθούν βαρύνουν τον εντολέα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να καταβάλετε, προσθέστε τα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώστε τη διαδικασία γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας Stripe. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο hcp.gr.

ONLINE ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Το PayPal είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω της οποίας μπορείτε να πραγματοποιείτε εύκολα και με ασφάλεια ηλεκτρονικές συναλλαγές. Για να χρησιμοποιήσετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να συνδεθείτε εισάγοντας τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία λογαριασμού σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε εύκολα να τον δημιουργήσετε δωρεάν στην επίσημη ιστοσελίδα www.paypal.com. Το PayPal δέχεται όλες τις κύριες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών.

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal απευθείας στο λογαριασμό Eλληνικού Κέντρου Φωτογραφίας: paypal@hcp.gr.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Mπορείτε καταβάλετε τοις μετρητοίς (κατόπιν τηλεφνικής συνεννόησης) το ποσό απευθείας στη γραμματεία του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας.