ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤO PHOTOSHOP

Tαχύρυθμο σεμινάριο εκμάθησης Photoshop

Διδάσκουσα:
Εύα Νταραρά

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:
18, 19, 25, 26 Νοεμβρίου
15.30 – 18.30

Αριθμός συμμετεχόντων:
15 άτομα

Το σεμινάριο “Εισαγωγή στο Photoshop” καλύπτει τον κύκλο της επεξεργασίας φωτογραφίας μέσω του πιο δημοφιλούς προγράμματος ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας. Πρόκειται για ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα το οποίο επιδιώκει να δώσει έμφαση στη στοχευμένη και λειτουργική επεξεργασία φωτογραφίας, παρουσιάζοντας όλα τα στάδια μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε όσους επιδιώκουν την τεχνική βελτίωση των φωτογραφιών τους, τη γνώση των βασικών εργαλείων επεξεργασίας και την ικανότητα να επεμβαίνουν στις εικόνες τους με σαφήνεια.

Θεματικές ενότητες:
• Αντίληψη χρώματος / Χρώμα φωτιστικών πηγών / Θερμοκρασία χρώματος / Χρωματικά μοντέλα και χρωματικοί χώροι / Διαχείριση χρώματος και χρωματικά προφίλ
• Γνωριμία με το περιβάλλον, τα βασικά εργαλεία και τις παλέτες του Photoshop
• Δημιουργία και επεξεργασία επιπέδων (layers) και μασκών
• Απόδοση τονικότητας και χρώματος φωτογραφικής μηχανής και οθόνης / διόρθωση τονικότητας και χρώματος εικόνας
• Χρήση του Adobe Bridge
• Προετοιμασία αρχείων για εκτύπωση και ανάρτηση στο διαδίκτυο

Πιστοποιητικό

:
Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

Κόστος συμμετοχής & Τρόποι πληρωμής
:
Το κόστος συμμετοχής για το σεμινάριο είναι 70 ευρώ. Η επικύρωση της συμμετοχής προϋποθέτει την καταβολή του ποσού των 20 ευρώ μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί έως την έναρξη του σεμιναρίου.∆ηλώσεις Συμμετοχής
:
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο, παρακαλούμε συμπληρώστε την online αίτηση συμμετοχής ή επικοινωνήστε με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνία
:
Τ: 210 9211 750 (Δευτ-Παρ. 11:00-16:00)
E: contact@hcp.gr